Søger du kvalitet, viden og 
engagement?

Vi vil nemlig være andet og
mere end blot at være din leverandør
af rengøringsmidler.

Vi vil være din sparringspartner
for bedre kvalitet.
Og derfor sætter vi dig, som
kunde, i centrum.

Certificeret ISO 9001 og 14001

Om Norden Olje

ISO certificeret 
9001 og 14001

 

Som kunde hos NORDEN OLJE vil du møde engagerede medarbejdere med fokus på at finde optimerede løsninger, selv på dine mest krævende udfordringer indenfor rengøring, hygiejne, reparation og vedligeholdelse.

Vi leverer højeffektive kvalitetsprodukter og værdiskabende løsninger, som vi har været kendt for i mere end 20 år. Vi er over 100 medarbejdere, som hver dag gør en indsats for at skabe en positiv forskel for vores mere end 15.000 kunder i de nordiske lande. Relationen til dig som kunde har en meget høj prioritet hos NORDEN OLJE.

Hos os er kvalitet ikke kun i forhold til varens egenskaber, men også at kunderne oplever en venlig og professionel behandling fra vores medarbejdere. Vores fokus på kvalitet skal også sikre at du som kunde får de varer der bestilles og til tiden.

Vi har udarbejdet en række koncepter med hvert sit fokusområde, hvor vi kan hjælpe dig med at finde løsninger på dine udfordringer!

Med vores kompetencer kan vi vejlede og give råd til vores kunder om de bedste produkter, løsninger og metoder, samt vejlede i praktisk anvendelse. Derfor består NORDEN OLJEs medarbejderstab af trænede medarbejdere, som er klar til at løse de krav, som du stiller - og bliv overrasket over, hvor meget vi faktisk kan hjælpe dig med.

Se vores Salgs- og leveringsbetingelser.