Dansk


Concrete Rep Plus

Produktet er udgået - kontakt venligst din forhandler.

Type

Hurtig reparationsmørtel med integreret korrosionsinhibitor.

Anvendelsesområde
Concrete Rep + er en 1-komponent, kunststofforbedret reparationsmørtel med integreret korrosionsinhibitor der opfylder kravene til klasse-R3 i EN 1504-3. Mørtel til reparation af beton-, sten-, og mørtelunderlag i området indenfor renovering af bolig- og kontorbyggerier. Ikke anvendelig i forbindelse med renovering af infrastruktur-bygværker med f.eks. frost/ tøsaltspåvirkning uden der træffes yderligere foranstaltninger. Reparation af afskallet og beskadiget beton i bygninger. Anvendelig til strukturel forstærkning. Forøgelse af bæreevne i betonkonstruktioner ved påføring af mørtel.

Brugsanvisning Forbehandling:
Alle overflader, hvor reparationer skal udføres skal være sunde, rene, fri for cementslam, løse partikler og urenheder af enhver slags. Overfladerne skal være forvandede men stadig sugende. Herefter anbefales det at svumme med en tynd opløsning ( konsistens som ymer ) af CONCRETE REP+ inden påføring af selve CONCRETE REP’en.

Blandingsforhold:
4 liter vand til 25 kg CONCRETE REP+.

Blanding: Hæld den angivne mængde vand i en egnet blandebeholder. Tilsæt CONCRETE REP+ langsomt under konstant omrøring. Max 500 omdr./ min. Juster til passende konsistens ( som fugtigt jord ) med vand. Til 25 kg CONCRETE REP+ anvendes ca. 4 liter vand.

Påføring: Påføring og forarbejdning udføres med almindeligt murerværktøj. Påfør CONCRETE REP+ vådt i vådt på den forud forvandede og eventuelt svummede overflade. Tryk CONCRETE REP+ godt ned i overfladen.

Efterbehandling: Umiddelbart efter påføring af CONCRETE REP+ skal alle overflader beskyttes mod udtørring. Dette gøres bedst ved tildækning med plastfolie.

Rengøring: Værktøj og maskiner rengøres med vand umiddelbart efter brug. Hærdet CONCRETE REP+ kan kun fjernes mekanisk.

Mere Information:

Datablad
Sikkerhedsblad
Arbejdspladsbrugsvejl.
Brugsvejledning
Brochure