Dansk


Søger du kvalitet, viden og 
engagement?

Vi vil nemlig være andet og
mere end blot at være din leverandør
af rengøringsmidler.

Vi vil være din sparringspartner
for bedre kvalitet.
Og derfor sætter vi dig, som
kunde, i centrum.

En del af noget større...

En del af ITW

Norden Olje har i mere end 20 år været repræsenteret på markedet indenfor rengørings- og vedligeholdelsesprodukter. En tid med success og udfordringer, hvor vi under vejs har samlet en uundværlig viden med os frem til i dag. Men det er ikke kun 2 årtier, der er grundlæggende for vores kompetencer. NORDEN OLJEer en del af noget større…

Med salgsdivisioner i Sverige og Danmark er vi stærkt repræsenteret i Skandinavien - Men det er ikke alt! ITW

Vi er ejet af den verdensomspændende amerikanske Fortune 200 koncern, ITW (Illinois Tool Work Inc.). Det betyder at vi har en stærk, global og ikke mindst pengestærk støtte i ryggen, og samtidig åbner interessante udviklingsmuligheder. Gennem ITW har vi adgang til vidensdeling og produktudvikling med internationale søstervirksomheder, der giver en global indsigt hvad der sker på markedet.

Vores hovedkontor er placeret i Kolding, hvor vi deler faciliteter med vores storesøster, Novadan. Det giver os et professionelt redskab i form af Kvalitets- og registreringsafdeling, udviklingsafdeling, laboratorium og produktion til fuld udnyttelse i eget hus.

Derudover har vi et tæt samarbejde med andre ITW afdelinger, og vi kan derfor udnytte synergieffekten ved at samarbejde hånd i hånd. Disse samarbejder kommer især vores kunder til gode, da det er medvirkende til at vores sortiment består af gennemtestede produkter af høj og professionel kvalitet.

Så hos NORDEN OLJE er det ikke kun de mange års erfaring, der sikrer vores kompetence niveau.  Vi er så meget mere en dét... Vi er en del af noget større!