Dansk


Søger du kvalitet, viden og 
engagement?

Vi vil nemlig være andet og
mere end blot at være din leverandør
af rengøringsmidler.

Vi vil være din sparringspartner
for bedre kvalitet.
Og derfor sætter vi dig, som
kunde, i centrum.

Certificeret ISO 9001 og 14001

Om Norden Olje

 

Kunden i centrum 

Vi tager udgangspunkt i jer som kunde og med NORDEN OLJE som professionel samarbejdspartner vil vi sammen finde en optimeret løsning, på selv de  mest krævende udfordringer indenfor rengøring, hygiejne, desinfektion, reparation og vedligeholdelse.

Gennem mere end 20 år har vi leveret højeffektive kvalitetsprodukter og værdiskabende løsninger. Vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med kunder og testet af kunder. Vi har en løsning til de fleste og leverer til mange forskellige brancher, såsom agro, industri, offentlig, værksteder, transport, entreprenører, ejendomsadministation, svømme- & sportshaller, HORECA, industrikøkkener mm. Vores store erfaring fra mange forskellige kunder styrker vores kompetencer til at kunne imødekomme kundernes krav og behov. Dette har resulteret i et bredt sortiment der løser mange forskellige applikationer.

Vores hovedkontor er placeret i Kolding, hvor vi deler fasciliteter med vores storesøster, Novadan. Det giver os et professionelt redskab i form af kvalitets- og registreringsafdeling, udviklingafdeling, laboratorium og produktion til fuld udnyttelse i eget hus.

Vi er ejet af den verdensomspændende amerikanske Fortune 200 koncern, ITW (Illinois Tool Work Inc.). Det betyder at vi har en stærk, global og ikke mindst pengestærk støtte i ryggen, og samtidig åbner interessante udviklingsmuligheder. Gennem ITW har vi adgang til vidensdeling og produktudvikling med internationale søstervirksomheder, der giver en global indsigt i, hvad der sker på markedet.

Derudover har vi et tæt samarbejde med andre ITW afdelinger, og vi kan derfor udnytte synergiffekterne gennem samarbejdet. Udbyttet af samarbejdet kommer især vores kunder til gode da det er medvirkende til at vores sortiment består af gennemtestestede produkter af høj og professionel kvalitet. 

Vi har udarbejdet en række koncepter med hvert sit fokusområde, hvor vi kan hjælpe dig med at finde løsninger på dine udfordringer!

Med vores kompetencer kan vi vejlede og give råd til vores kunder om de bedste produkter, løsninger og metoder, samt vejlede i praktisk anvendelse. Vi er klar til at løse de krav, som du stiller - og bliv overrasket over, hvor meget vi faktisk kan hjælpe dig med.

Kontakt os og lad os sammen finde en løsning skræddersyet til jer.

Se vores Salgs- og leveringsbetingelser.